Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Børnepassernes dag i zoo

25. maj - 9:00-17:00

Kære medlemmer.

Så nærmer vi os maj måned og det er lig med børnepassers dag, som vi vil starte op igen. Vi har taget en helt ny dato i brug, da det passede bedre ind og vi håber det også gør det ude ved jer.

 

Aalborg zoo er så flinke at de åbner døren for os allerede kl. 9.00-9.20 så vi kan nyde parken lidt før de øvrige gæster og man kunne eventuel spise sin formiddagsmad der.

DER ER KUN ÅBEN FOR DE MEDLEMMER DER TILMELDER SIG, ØVRIGE MÅ VENTE TIL NORMAL ÅBNINGSTID KL. 10.00

 

Så kom og nyd en dag i Zoo sammen med en masse kolleger. Ta jeres middagsmad med og der masse af muligheder for at sove derinde hvis man er til det.

Vi har fået en go indgangspris for jeres FORÆLDRE så hvis de skal hente i parken, så kommer de ind til halv pris (105kr / normal pris 210 kr.)  De kan selvfølgelig også bruge deres årskort hvis de har sådan et. Vi foreslår at de henter fra kl. 14.00 (så kan de sammen med deres eget barn nyde parken som har åben til kl.18.00 og det er op til en Fridag 😊)

 

Husk at købe din billet på hjemmesiden inden den 8. Maj, for kun MEDLEMMER MED BILLET kommer ind. De bliver tjekket af Henriette fra bestyrelsen. 😊

 

VI SES ONSDAG DEN 25. Maj i Zoo

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
25. maj
Tidspunkt:
9:00-17:00

Arrangør

Foreningen for privat pasning i Nordjylland
E-mail:
privatbornepasning@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside