Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag følelsernes vold

21. september 2022 - 19:00-21:00

Inviter dine forældre i pasningsordningen med til et spændende

Foredrag om ”i følelsernes vold”

m/ Carsten Møller v/faceit-mererobust

Mange børn bliver overvældede af deres følelser. De kan også nogle gange have svært at udtrykke følelserne. Når børnene kan udtrykke deres følelser, bliver det lettere for os at forstå dem, og de bliver også bedre til at forstå sig selv. At forstå hvordan andre føler, kan nogle gange være en udfordring og det er også noget som vi skal hjælpe børnene med børnene med at udvikle.

Men vi voksne kan også nogle gange være i følelsernes vold og have svært ved at rumme vores egne følelser. Så er det rigtigt svært at hjælpe børnene med at rumme deres følelser. Særligt de store følelser som fx vrede kan være svære at rumme. Hvordan man kan arbejde med det, er noget af det vi kommer omkring til foredraget bl.a. med Robusthedscirklen.

Vi kommer også til at bruge materialerne fra FACE:IT, som har vist sig at være rigtigt brugbart til at understøtte børns følelsesmæssige udvikling og træne empati.

Program for 21. september kl. 19-21

19.00-20.00 Robusthed, følelser og FACE:IT

20.00-20.10 Pause

20.10-21.00 Følelser, FACE:IT og afslutning

Det foregår:

Torsdag den 21. September 2022 kl. 19-21
Foredragssalen i medborgerhuset v/Aalborg hovedbiblioteket, Rendsburggade 2, 9000Aalborg

Pris 50,- pr. person inkl. kage. (Da det ikke er muligt for os at lave kaffe derinde, skal I selv medbringe kaffe/the/drikkevarer)

Tilmelding sker gennem pasningsordningen, som bestiller via hjemmesiden www.privatbornepasning.dk, senest fredag den 7/9-2022 ( max 100 deltagere.)

Foreningen privat pasning i Nordjylland

Glæder os til aftenen sammen med børnepassere og forældre

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
21. september 2022
Tidspunkt:
19:00-21:00

Arrangør

Foreningen for privat pasning i Nordjylland
E-mail:
privatbornepasning@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside