Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Carina Brøndum Leed.

1. december 2021 - 19:00-21:30

Gratis

Vi har i foreningen fået muligheden for at inviterer Jer til en aften i selskab med Carina Brøndum Leed. Carina er Lektor i Pædagoguddannelse ved UCN i Hjørring. Hun har ligeledes skrevet bøger om ICDP i dagplejen og i pædagogikken. 

Aftenens oplæg vil med Carinas egne ord blive som følgende:

 

Som dagplejere oplever man fra tid til anden at stå i situationer, hvor man kan have svært ved at forstå børnenes adfærd. En udafreagerende adfærd, kan være udfordrende for de fleste og stiller særlig krav til at have en opmærksomhed på at få skabt en positiv udvikling. Aftenens oplæg vil derfor indeholder et neuro -affektivt blik på børns udvikling fra 6 mdr. –  3 år. Herunder vil der være et særligt blik på den voksnes rolle i samspillet.

Formålet med oplægget er således både at få et øget teoretisk indblik, forståelse for barnets perspektiv og at få øje på nogle handlemuligheder i ens praksis.

 

Dato: Onsdag den 1/12-21

Tid: Kl. 19-21.30

Sted: UCN, Mylius Erichsensvej 137, 9210 Aalborg SØ

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
1. december 2021
Tidspunkt:
19:00-21:30
Pris:
Gratis

Sted

UCN Mylius Erichsensvej
Mylius Erichsensvej 137

9210  Aalborg
+ Google Maps

Arrangør

Foreningen for privat pasning i Nordjylland
E-mail:
privatbornepasning@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside