Sund mad uden madspild for små penge – inspirationsaften:
Denne aften skal vi hygge os sammen med at lave spændende mad. Tanken er, at I der ønsker at deltage, tømmer køleskab, frugtskål, grøntsagsskuffen og/eller brødkassen.
Alle de madrester I medbringer bruger vi, når vi skal producere
spændende smagfulde madretter til vores kære små poder.
Vi finder i fællesskab ud af, hvad resterne kan bruges til.
Der vil blive holdt et kort oplæg om “sund mad uden madspild”. Desuden
udleveres der opskrifter til inspiration – disse opskrifter kan
anvendes med kreativitet og fleksibilitet. Der bliver indkøb nogle basisvarer.
Eksempler på fødevarer (der trænger til at blive anvendt eller rester), som I meget gerne må tage med den 5. april:
– Frugt – Grøntsager – både rå og tilberedte (stokke fra broccoli, blomkål, stilke fra krydderurter) – brød, boller, rugbrød, grødrester, – æg, ost (alle afskygninger af ost), surmælksprodukter – kødpålæg, pølser, skinke og lign. – kogte ris, bulgur, linser, bønner – tilberedt kød – fisk og… ellers alt i kan komme på.
Dato: 1. November 2022 kl. 17 – 21
Sted: Skolekøkkenet på Gug skole, Sorthøjsvej 2, 9210 Aalborg SV
Pris: 45 kr.
Tilmelding foregår via hjemmesiden, senest 14/10-22
Glæder os til at se dig.