Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workshop om tema-arbejde

29. september 2022 - 18:30-13. oktober 2022 - 21:00

Gratis

                                                         Invitation til workshop

om tema-arbejde

Arbejder du med tema-arbejde i din pasningsordning, og trænger til ny inspiration? Eller har du overvejet at begynde, men er ikke rigtig kommet i gang? Så er dette måske kurset for dig.

Gennem tema-arbejde kan du forene leg, læring og bevægelse, og støtte dine børn i deres udvikling på en alsidig og inspirerende måde, som samtidig er struktureret og overskuelig. Men det kan være svært at få nye ideer, at finde tid til at planlægge og hele tiden finde inspiration.

Overordnede temaer kan for eksempel være brede som forår, bondegården, venskaber eller vejret, men også mere specifikt som farvelære, fugle eller fisk. Indholdet i en kasse kan blandt andet bestå af faktakort, fotos, kreative ideer, rekvisitter, bøger og sangforslag.

Over to aftener vil vi derfor inspirere hinanden og udveksle erfaringer gennem gruppe-samarbejde. Vi vil i fællesskab finde ideer til temaer og formålet med kursus er at lave en ide folder, til udlevering til alle deltager og lige til at gå til i hverdagen med børnene.

Første aften vil (May-Britt og Annette) afholde et oplæg som inspiration til tema-arbejdet om hvordan vi arbejder med temakasser og viser nogle emne-kassers indhold, som også dækker alle læreplanstemaer, så man er sikker på at komme omkring det hele.

Derefter vil der være gruppearbejde med brainstorme, indenfor selv valgte emner.

Der kan forventes lidt hjemmearbejde.

Aften to: forsættes gruppearbejdet, herefter fremvisning af sit materiale, enkeltvis eller gruppe er valgfrit. Der bliver god tid til at kikke på andres materiale og for sparring.

Til slut samles alle ideer i en folder, så alle får glæde af de forskellige temaer. Og med inspiration til gode hjemmesider. Folder sendes efterfølgende på mail til kursusdeltagere.

Kurset er gratis at deltage i, Der må påregnes lidt hjemmearbejde.

Vi er vært med lidt hygge-guf. Du skal selv medbringe drikkevarer.

Tid: Torsdage: den 29. September og 13. oktober 2022 kl. 18.30 – 21

Sted: Gug skole, Sorthøjsvej 2, 9210 Aalborg SV.

Tilmelding via foreningens hjemmeside senest 19.September 2022

Vi glæder os til at se dig.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Start:
29. september 2022 - 18:30
Slut:
13. oktober 2022 - 21:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Foreningen for privat pasning i Nordjylland
E-mail:
privatbornepasning@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside