Om Privat Pasning

Webstedet privatpasning.dk drives af Foreningen for privat pasning i Nordjylland.

Din garanti, når du vælger en privat børnepasser fra foreningens hjemmeside:

  • Foreningen kan garantere, at ALLE private børnepassere på denne hjemmeside er godkendte.
  • Aalborg Kommune (Privat Pasning) kommer på 4 besøg hos de private børnepassere hvert år.

Hvad er privat pasning

Privat pasning er en pasningsform for dig, der selv ønsker at have indflydelse på hvor dit barn skal passes, og dermed et alternativ til de offentlige dagtilbud. 

Barnet passes i et privat hjem under dagpleje-lignende forhold med flere årlige tilsyn fra kommunen, og der ydes tilskud til lønnen af kommunen og søskende-tilskud efter gældende regler. En privat børnepasser er godkendt af kommunen, men står selv for sin forretning. Man står derfor selv for indkøb af legetøj, hjælpemidler og for at få børn ind.

Er du interesseret i privat pasning til dit barn, skal du derfor selv henvende dig til den børnepasser du er interesseret i. Et godt sted at starte er her på siden. Her kan du læse om de forskellige pasningsordninger, om de er storordninger med mere end 5 børn og hvad de forskellige ordninger eventuelt lægger vægt på, såsom naturoplevelser, økologi, musik mm.

Alle pasningsordninger på denne side er medlem af Foreningen for Private Børnepassere,  som tilbyder kursus og foredrag. Dette foregår om aftenen, så når private børnepassere dygtiggøre sig er det i deres fritid, en fritid og undervisning som de selv betaler for. 

Kontakt os på: privatpasningnordjylland@gmail.com

Kontakt Formanden Majbritt Holm efter kl. 17.00 på 26232485

Facebook : Foreningen for privat pasning Nordjylland