Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fællesdag d. 31. Maj 2024.

17. marts - 8:00-17:00

Fællesdag d. 31. Maj 2024.

Kære Medlemmer

I år har vi valgt at sløjfe zoo dagen, grunden til dette er at vi syntes der de sidste år har været for lille en opbakning til dette arrangement. Det er selvfølgelig stadig muligt for de der ønsker det at besøge zoo denne dag.

Som nyt tiltag til at fejre fællesdagen vil vi i år gerne opfordre til at I ude i lokalsamfundene går sammen med jeres kolleger og laver noget fælles, det kunne f.eks. være en temadag med cykelræs på scootere, en indianerfest, sørøver/piratfest eller en fest med prinser og prinsesser, kun jeres fantasi sætter grænser for hvad I kan mødes omkring.

Læg evt op på foreningens fb side hvis I er åbne for at kolleger fra andre områder må deltage i jeres arrangement, eller omvendt skriv hvis I mangler nogen at holde dagen sammen med.

Til sidst vil vi meget gerne opfordre jer til at ligge billeder op af dagen på fb siden i jeres by for at reklamere lidt for privat pasning. Vi tror på at det er det rigtige sted at lave god reklame.

Vi vil selvfølgelig også meget gerne at I lige smider et par billeder af dagen på foreningens fb side så man kan få god inspiration kolleger imellem.

Vi håber I alle får en god og festlig fællesdag d. 31. Maj 2024.

Mvh.

bestyrelsen

Detaljer

Dato:
17. marts
Tidspunkt:
8:00-17:00

Arrangør

Foreningen for privat pasning i Nordjylland
E-mail
privatbornepasning@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside