Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Foredrag med Kirsten Korning, primitive reflekser.

12. juni - 19:00-21:00

kr.50,00

Kære Medlemmer

Vi har nu fornøjelsen af at kunne invitere jer til foredrag om Primitive reflekser med Kirsten Korning. I kan læse lidt om hende i stykket nedenfor.

Jeg, som er cand. pæd. pæd. psyk. og driver virksomheden Develoop – Huset for potentialeudvikling i Århus, har de sidste 15-18 år, arbejdet med at hjælpe børn og unge med læringsvanskeligheder til at lære bedre og mere effektivt. Min inspiration og ansporing til at gå ad denne vej, er min sent adopterede datter, som kom til mig 7 år gammel med stort set alle de udfordringer, et sundt og raskt lille menneske kan have med sig.

Igennem årene – især under COVID-19 – har jeg desuden inddraget motorisk og sensorisk udvikling som en uomgængelig dimension i børns udvikling og læring, fordi det er gået op for mig at dette grundlag for al udvikling og læring er det allervigtigste i ethvert menneskes liv.
Jeg er især optaget af hvor vigtige de primitive reflekser er som grudlaget for at børn kan udvikle sig optimalt. Desværre er kendskabet til de primitive reflekser og deres vigtighed ikke videre udbredt. Det vil jeg gerne ændre på og derfor vil jeg gerne holde mig foredrag for jer.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Primitive Reflekser
Primitive reflekser med Kirsten Korning
kr. 50,00
174 tilgængelig

Detaljer

Dato:
12. juni
Tidspunkt:
19:00-21:00
Pris:
kr.50,00

Arrangør

Foreningen for privat pasning i Nordjylland
E-mail
privatbornepasning@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside